– Din suksess finnes ikke i komfortsonen din, den ligger utafor!

Skrevet av | 03. februar 2018 | 2018 | Ingen kommentarer

 

Spøkefullt entrer Irina Lee scenen og tuller med at den egentlige grunnen til at hun ble invitert, er fordi hun er datteren til «nuddelkongen» Mr. Lee. Temaet for dagens foredrag derimot, er langt unna nudler. Hun kaller det en «månelanding». For det er nesten sånn det føles, når en oppdager at det eneste som stopper en fra å satse er seg selv. – Bak denne frykten for endringer, er mulighetene. Vi må gjennom frykten for å komme til friheten og legger støttende til – Alt jeg forteller her, er ting jeg gjør selv. Ingenting jeg forteller om som ikke er prøvd ut i praksis.

3 tips til å bli en god frilanser

  1. Vit hvor du skal – og hva du vil oppnå.
    Finn din ide, tenk stort, definer målet ditt! Idet ideen er der, er det kort vei til å realisere den.
  2. Definer din suksess. Hva er viktigst for deg? Hva trenger du? Hvordan skal du feire? (Ja, det er en viktig del å feire suksessen også!)
  3. Ikke vær redd for å be om hjelp! Kartlegg dine ressurspersoner, finn noen som allerede har lykkes. Ta kontakt!

3 ting som hindrer deg som frilanser

  1. Mangel på tillatelse. Sett i gang! Ikke vent på grønt lys.
  2. Ikke tro du har mangler når det gjelder kompetanse. Du har alt du trenger for å sette i gang, og resten skaffer du deg underveis!
  3. Mangel på selvtillitt. Tenk som Pippi; Dette har jeg aldri gjort før, så selvfølgelig klarer jeg dette. Det er kun du som stopper deg selv.

 

Foto: Mari Haugan

Vi venter på at noen ansetter oss, gir oss oppdrag, eller tillatelse til å sette i gang. Denne tillatelsen kommer du aldri til å få, den må du gi deg selv. Irina Lee

 

Legg igjen en kommentar