Han ble banket opp og kastet ut av et Donald Trump-rally. Nå kommer den anerkjente fotografen Christopher Morris til Hell

Skrevet av | 02. januar 2017 | 2017 | Ingen kommentarer

Christopher Morris (59) er en av grunnleggerne av fotojournalistbyrået VII i New York, og er en av verdens mest anerkjente fotojournalister.

Han er blitt kreditert med å ha forandret politisk dekning i USA etter sine år som Time Magazine sin fotograf i Det Hvite Hus fra 2000 til 2009.

Han har dekket alle de amerikanske valgkampene siden samme tidsrom, og kom selv i søkelyset etter at han ble lagt i bakken av sikkerhetspersonell og kastet ut fra et Trump-valgmøte.

Han var tidligere kjent som konfliktfotograf, og har dekket en lang rekke av av verdens tyngste og vanskeligste konflikter. Etter å ha jobbet med både det og politikk, har han også utvidet sin dekning til moteverden. Han har gitt ut flere bøker og har hatt en lang rekke utstillinger.

Han har siden 1990 vært tilknyttet Time Magazine, og er nå basert i Paris. Christopher Morris har mottatt en lang rekke priser i World Press Photo Awards, og blant andre utmerkelser er Robert Capa Gold Medal, Olivier Rebbot Award, Journalism Award fra Overseas Press Club, Infinity Awards for photojournalism fra International Center of Photography in New York, og PDN Look Fashion Editorial Award.

Til Hellkonferansen kommer Christopher Morris direkte fra presidentinnsettelsen i USA, og vil fortelle hvordan han opplevde å følge Donald Trumps vei mot makten på nært hold.

Christopher Morris holder også en egen Masterclass workshop under hele Hell-helga.

 

Legg igjen en kommentar