Hellkonferansen 2017 er herved åpnet – velkommen skal du være!

Skrevet av | 03. februar 2017 | Ukategorisert | Ingen kommentarer
(Foto: Chris Morris)

Hellkonferansen er i gang!

Den 24. Hellkonferansen er i gang, og nå går rundt 230 journalister inn i ei helg spekket med faglig innhold, interessante debatter og nyttig kunnskap på Scandic Hell hotell Stjørdal.

Komiteen har lagt ned betydelig innsats for at alt skal stå klart, og vi har stor glede i å ønske velkommen til Hell. Den har bestått av komiteleder Erik Waatland, Randi Grete Kalseth-Iversen, Harry Tiller, Ingeborg Volan, Sivert Rossing, Roger Rein, Merethe Åsegård, Gunnar Okstad, Sindre Sæther og Kim Riseth. I tillegg har vi glitrende hjelp fra Maren Helgemo, Karl Erik Andresen, Ole Andreas Andersen og Andreas Nilsen Trygstad. (Foto: Chris Morris)

Vi står ved resepsjonen og deler ut adgangskort og program, og er det noe du lurer på, er det bare å spørre.

I dag er det registrering og fingermat klokka 17, før det hele åpnes klokka 18 i salen som heter congress 2. Her blir det et humørfylt møte med Hans Geelmuyden, som skal holde et innlegg som vi bare har kalt «I fri dressur».

Etter snart 30 år som sjefredaktør og PR-nestor gir maktsluggeren Geelmuyden norske journalister «en reality check» fra helvete – på Hell.

Det øvrige programmet finner du ved ankomst, og du finner det også på våre nettsider hellkonferansen.no.

Nord-Trøndelag Journalistlag, Trondhjems Journalistforening og Trøndelag Redaktørforening står bak konferansen. De tre eierne av konferansen står også bak Den trønderske journalistprisen som hver år deles ut i forbindelse med Hellkonferansen.

Konferansen skal være en faglig arena til læring og inspirasjon for vårt daglige redaksjonelle arbeid. Samtidig er Hellkonferansen et interessant og hyggelig møtested for reportere og redaktører i lokalaviser, regionmedier og rikskringkastere i vår region.

Legg igjen en kommentar